Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Турпии

Турпии
Прикажи:
Подреди по:
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 24mm x 5..
259 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
229 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
189 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
249 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 24,5mm x..
239 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 9,5mm. М..
189 ден.
Дијамантски иглени турпии, сет 6пар, 160mm, рамна турпија, полу-кружна,триаголна, кружна, квадратна,..
439 ден.
Турпија четиристрана за метал, 200MM SK2, EXTOL PREMIUM
8803606
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ вкрстено расекување на средна грубост (бр. 2) за вообичаени потреби за пилање в..
169 ден.
Loading...
Loading...
Loading...