Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Одвртувачи и Битови

Одвртувачи и Битови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Адаптери за дупчалка, 1/4"-3/8"-1/2", EXTOL CRAFT..
249 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од класа ..
890 ден.
Главни технички параметри: SW 2, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
179 ден.
Главни технички параметри: SW 4, L 150mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
219 ден.
Главни технички параметри: SW 8, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
299 ден.
Главни технички параметри: SW 10, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
379 ден.
Главни технички параметри: SW 12, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
479 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1.064 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1.175 ден.
Главни технички параметри: T 10, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
190 ден.
Главни технички параметри: T 25, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
290 ден.
Главни технички параметри: T 40, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
290 ден.
Главни технички параметри: T 45, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
390 ден.
Главни технички параметри: T 50, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
590 ден.
Главни технички параметри: T 55, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
590 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
990 ден.
Главни технички параметри:: 7mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
420 ден.
Цеваст клуч со Т-рачка, 10mm, L 350mm, FORTUM
4710410
Нема Залиха
Главни технички параметри:: 10mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
466 ден.
Главни технички параметри:: 12mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
569 ден.
 Главни технички параметри: плоснат (-) 3x75mm, ергономска дршка со TPR гума во комби..
99 ден.
Loading...
Loading...
Loading...