Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Гарнитури Одвртувачи и Битови

Гарнитури Одвртувачи и Битови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: (-) 1,4-1,8-2,4mm, PH 00-0-1 HEX 1,5-2,0-2,5 T 5-6-7-8-9-10, материј..
899 ден.
Одвртувачи сет 7 парчиња, 3 (-) 2 (PH), 2x (CA), S2
4740930
Нема Залиха
Главните технички параметри: 3x (-) 2 (PH), 2 (PZ) дополнителни параметар: (-) 3x75mm, (-) 5x100mm, ..
0 ден.
Одвртувач со T-рачка со 2 двострани 1/4" битови,  EXTOL CRAFT
5220
Нема Залиха
Главни технички параметри: (-) 6mm, PH 1-2, PZ 2 опис: должина на  двострани битови 130mm,..
155 ден.
Главни технички параметри: неизолирани (-)3,5x75mm, (-)5,5x100mm, (-)6,5x125mm, PH1x100mm, PH2x..
1.190 ден.
Едноставни одвртувачи со рачки направени од тврда пластика, мека гума и квалитетен хром ванадиум чел..
799 ден.
Одвртувач телескопски со 6 битови, должина на продолжеток 340mm, CrV, EXTOL PREMIUM
8819100
Нема Залиха
Главни технички параметри: (-) 4-5mm, PH 1-2, T 20-25, должина на продолжеток 340mm, материјал: CrV ..
278 ден.
Одвртувач со битови, сет 20пар, насадни клучеви 5-5,5-6-7-8-10-11mm, CrV, EXTOL PREMIUM
8819101
Нема Залиха
Главни технички параметри:  (-) 4-5-6mm, PH 1-2-3, T 10-15-20-25-27-30 опис: глави 5-5,5-6-7-8-..
439 ден.
Главни технички параметри: ергономска Т-форма рачка, со  мека TPR гума против пролизгување: фик..
159 ден.
Должина на продолжетоци 150mm, профил 1/4", изработени од висококвалитетен челик S2. Може да се..
199 ден.
Главни технички параметри: материјал CrV, (-)5,5x100mm, (-)6,5x125mm, PH1x100mm, PH2x125mm..
399 ден.
Главни технички параметри: материјал CRV (-)3,5x75mm, (-)5,5x100mm, (-)6,5x125mm, PH0x75mm, PH1..
499 ден.
Главни технички параметри: (-)5,5x38mm, (-)5,5x100mm, (-)6,5x125mm, (-)8x150mm, PH1x75mm, PH2x3..
649 ден.
Loading...
Loading...
Loading...