Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Торксови и Имбуси

Торксови и Имбуси
Прикажи:
Подреди по:
Тех.параметри: T 10-15-20-25-27-30-40-45-50 опис: издупчени на пократката страна, материјал: CrV ..
428 ден.
Главни технички параметри: T 10-15-20-25-27-30-40-45-50 издупчени на пократката страна, CrV ..
490 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од класа ..
890 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1.150 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1.250 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1.175 ден.
Клучеви TORX, сет 8пар, T 6-7-8-9-10-15-20-25, бои:, зелена,сина, жолта, практично пакување,склопливо, EXTOL CRAFT
66016
Нема Залиха
Главни технички параметри: T 6-7-8-9-10-15-20-25 mm опис: избор на бои: зелена, сина, жолта, практич..
190 ден.
Клучеви imbus, сет 7пар, 1,5-2-2,5-3-4-5-6mm, mix бои: зелена, сина, жолта, склопливи, со карабинер, EXTOL CRAFT
66006
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1,5-2-2,5-3-4-5-6 mm опис: избор на бои: зелена, сина, жолта, практично с..
199 ден.
L-клучеви TORX, сет 9пар, T 10-15-20-25-27-30-40-45-50, EXTOL CRAFT
66011
Нема Залиха
Главниот технички параметри: Информативен текст: пластични носителот со јасни ознаки големини технол..
275 ден.
L-клучеви TORX кратки, сет 9пар, T 10-15-20-25-27-30-40-45-50, EXTOL CRAFT
66010
Нема Залиха
Тех.параметри: пластичен држач со прегледно означени димензии тех. опис: T 10-15-20-25-27-30-40-45-5..
199 ден.
L-клучеви imbus кратки,сет 9пар, 1,5-2-2,5-3-4-5-6-8-10mm, со топчест завршеток, EXTOL CRAFT
66000
Нема Залиха
Главни технички параметри: пластичен држач со прегледен опис на големини, тех.податоци 1,5-2-2,5-3-4..
199 ден.
Loading...
Loading...
Loading...