Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Т-Клучеви

Т-Клучеви
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри:: 12mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
569 ден.
Главни технички параметри: T 45, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
390 ден.
Главни технички параметри: T 55, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
590 ден.
Главни технички параметри: T 10, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
190 ден.
Главни технички параметри: T 50, L 250mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
590 ден.
Главни технички параметри: SW 10, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
379 ден.
Главни технички параметри: T 25, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
290 ден.
Главни технички параметри: SW 2, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
179 ден.
Главни технички параметри: SW 8, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
299 ден.
Главни технички параметри:: 7mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
420 ден.
Главни технички параметри: T 10-15-20x100mm, T 25-27-30-40x150mm, T 45-50x200mm, T-рачка, матер..
1.295 ден.
Цеваст клуч со Т-рачка, 10mm, L 350mm, FORTUM
4710410
Нема Залиха
Главни технички параметри:: 10mm, L 350mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISО2936 ..
466 ден.
T-клуч имбус, SW 4, L 150mm, FORTUM
4710114
Нема Залиха
Главни технички параметри: SW 4, L 150mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
219 ден.
T-клуч  TORX, T 40, L 200mm, FORTUM
4710216
Нема Залиха
Главни технички параметри: T 40, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
290 ден.
Loading...
Loading...
Loading...