Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Одвртувачи

Одвртувачи
Прикажи:
Подреди по:
 Главни технички параметри: плоснат (-) 3x75mm, ергономска дршка со TPR гума во комби..
99 ден.
Одвртувач PH 0x75mm, S2, FORTUM
4740201
Нема Залиха
Главни технички параметри: PH 0x75mm, ергономска дршка со TPR гума во комбинација со ..
99 ден.
Одвртувач PZ 0x75mm, S2 FORTUM
4740301
Нема Залиха
Главни технички параметри: одвртувач PZ 0x75mm, ергономска дршка со TPR гума во комбинација со ..
Прашај за Цена
Одвртувач крстач  PZ 1x100mm, S2
4740304
Нема Залиха
Главните технички параметри: PZ 1x100mm материјал: S2   ..
Прашај за Цена
Одвртувач крстач  PZ 2x125mm, S2
4740307
Нема Залиха
Главните технички параметри: PZ 2x125mm материјал: S2   ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: 1/4"x100mm, ергономска дршка со TPR гума во комбинаци..
159 ден.
Главни технички параметри: 2x(-),2x(PH), ергономска дршка со TPR гума во комбинација ..
599 ден.
Одвртувач плоснат, 8,0x1,2x200mm, KITO
4800110
Нема Залиха
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
274 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
265 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
277 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
130 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
157 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
259 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
277 ден.
Одвртувач крстач, PZ 1x38mm, KITO
4800312
Нема Залиха
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
134 ден.
Одвртувач TORX, T 6x100mm, KITO
4800406
Нема Залиха
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
135 ден.
Професионален шрафцигер, кој е спој на материјали со врвен квалитет, модерна технологија и ергономск..
155 ден.
Loading...
Loading...
Loading...