Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Специјални Битови

Специјални Битови
Прикажи:
Подреди по:
Битовите се направени од материјал S2 челик кален до тврдина 61-62 HRC  јакост 13,2-14,7 Nm. Ма..
179 ден.
Jадрото на врвот е изработено од челик класа S2 (се постигнува цврстина на гребење од 61-62 HRC)&n..
99 ден.
Битови кои ќе ви дозволат да допрете таму каде не сте смееле....Серијата FORTUM-KITO содржи шир..
99 ден.
Loading...
Loading...
Loading...