Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Сет Насадни Клучеви и Алатки

Сет Насадни Клучеви и Алатки
Прикажи:
Подреди по:
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби) насадни клучеви: 1/2" 8-9-10-..
5.990 ден.
Насадни клучеви сет 50пар, 1/2" и 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700002
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби), 1/4" (48заби) насадни клучев..
7.590 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
3.170 ден.
Технички параметри  материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/2" HEX5-6-7-8-10-..
2.990 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48T), 1/2" (72T) насадни клучеви: 1/4..
8.850 ден.
Насадни клучеви продолжени, сет 20пар, 61CrV5, FORTUM
4700012
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/4" 4-5-5,5-6-7-8-9-10-..
3.108 ден.
Насадни клучеви и битови, сет 45пар, 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700013
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
4.180 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (72заби) клуч рачка L: 1/2" 350mm, нас..
6.950 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви  продолжени: 1/2" E12-14-18, T40-45-..
4.290 ден.
Профилот FORTUM Multilock ™, карактеристичен со дванаесет заоблени внатрешни заби може да..
2.975 ден.
Главни технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкалка: 1" (550mm, 24заби), насадни клучеви на 1..
28.770 ден.
Насадни клучеви сет 75пар, 1/4", 1/2", CrV, EXTOL PREMIUM
6521
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV: крцкалка 1/4" (45заби), мали насадни клучеви: 4..
4.120 ден.
Главни технички параметри: материјал:  CrV крцкалка 3/8" (45заби), насадни клучеви: 3/8&qu..
2.590 ден.
Главни технички параметри: материјал CrV рачка со крцкало: 1/2" (45заби) насадни клучеви: 1/2&q..
2.694 ден.
Сет насадни клучеви ,21 парчиња,CrV, 1/2"
65231
Нема Залиха
Главни технички параметри: рачка со крцкало 1/2" (45заби),насадни клучеви 1/2" 1..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: материјал: CrV, S2 : крцкалка: 1/4" (45заби) насадни клучеви: 1..
6.150 ден.
Клучеви насадни, сет 108пар, CrV
6528
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV, 108пар ..
Прашај за Цена
Клуч со крцкало 1/4", 45заби, насадни клучеви (1/4") 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13mm, чекан..
2.790 ден.
Сет рачен алат 68пар., розев, EXTOL CRAFT
6593
Нема Залиха
Универзален сет дизајниран за девојки, жени, со кој ќе можете да измерите,да затегнете, обоите, испо..
3.290 ден.
Сет рачен алат, 65пар, CrV, 1/4", 3/8" EXTOL CRAFT
6598
Нема Залиха
Главни технички параметри: 20пар - битови, SL 3-4-5-6-6, PH 0-1-2-2-3, HEX 3-4-5-6, T 10-15-20-25-30..
Прашај за Цена
Сет рачен алат 57пар. 1/4", EXTOL CRAFT
6599
Нема Залиха
сет рачен алат со крцкалка 1/4", наменет за хоби употреба. 57пар. ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...