Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Комбинирани Сетови Рачен Алат

Комбинирани Сетови Рачен Алат
Прикажи:
Подреди по:
Сет рачен алат 59пар. CrV, EXTOL CRAFT
6583
Нема Залиха
Клуч со крцкало 1/4", 45заби, насадни клучеви (1/4") 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13mm, чекан..
2.790 ден.
Сет рачен алат 68пар., розев, EXTOL CRAFT
6593
Нема Залиха
Универзален сет дизајниран за девојки, жени, со кој ќе можете да измерите,да затегнете, обоите, испо..
3.290 ден.
Сет рачен алат, 65пар, CrV, 1/4", 3/8" EXTOL CRAFT
6598
Нема Залиха
Главни технички параметри: 20пар - битови, SL 3-4-5-6-6, PH 0-1-2-2-3, HEX 3-4-5-6, T 10-15-20-25-30..
Сет рачен алат 57пар. 1/4", EXTOL CRAFT
6599
Нема Залиха
сет рачен алат со крцкалка 1/4", наменет за хоби употреба. 57пар. ..
Loading...
Loading...
Loading...