Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Сет Крцкала и Насадни Клучеви

Сет Крцкала и Насадни Клучеви
Прикажи:
Подреди по:
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби) насадни клучеви: 1/2" 8-9-10-..
5.990 ден.
Насадни клучеви сет 50пар, 1/2" и 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700002
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби), 1/4" (48заби) насадни клучев..
7.590 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
3.170 ден.
Технички параметри  материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/2" HEX5-6-7-8-10-..
2.990 ден.
Насадни клучеви сет 60пар, 1/4", 1/2", 61CrV5, FORTUM
4700011
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48T), 1/2" (72T) насадни клучеви: 1/4..
8.850 ден.
Насадни клучеви продолжени, сет 20пар, 61CrV5, FORTUM
4700012
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/4" 4-5-5,5-6-7-8-9-10-..
3.108 ден.
Насадни клучеви и битови, сет 45пар, 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700013
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
4.180 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (72заби) клуч рачка L: 1/2" 350mm, нас..
6.950 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви  продолжени: 1/2" E12-14-18, T40-45-..
4.290 ден.
Профилот FORTUM Multilock ™, карактеристичен со дванаесет заоблени внатрешни заби може да..
2.975 ден.
Рачен алат со насадни клучеви сет 15пар, 1", 61CrV5, FORTUM
4704012
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкалка: 1" (550mm, 24заби), насадни клучеви на 1..
28.770 ден.
Насадни клучеви сет 75пар, 1/4", 1/2", CrV, EXTOL PREMIUM
6521
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV: крцкалка 1/4" (45заби), мали насадни клучеви: 4..
4.120 ден.
Главни технички параметри: материјал:  CrV крцкалка 3/8" (45заби), насадни клучеви: 3/8&qu..
2.590 ден.
Главни технички параметри: материјал CrV рачка со крцкало: 1/2" (45заби) насадни клучеви: 1/2&q..
2.694 ден.
Сет насадни клучеви ,21 парчиња,CrV, 1/2"
65231
Нема Залиха
Главни технички параметри: рачка со крцкало 1/2" (45заби),насадни клучеви 1/2" 1..
0 ден.
Насадни клучеви сет 94пар, 1/4", 1/2", CrV, S2, EXTOL PREMIUM
6525
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV, S2 : крцкалка: 1/4" (45заби) насадни клучеви: 1..
6.150 ден.
Клучеви насадни, сет 108пар, CrV
6528
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV, 108пар ..
0 ден.
Главни технички параметри: спакувани во квалитетна најлон футрола со метални алки за прикачување за ..
570 ден.
За разни видови навртки како E-Torx, двоен E-Torx, четвороаголни, XZN(ѕвездаст torx), крилести ..
895 ден.
За разни видови навртки како E-Torx, двоен E-Torx, четвороаголни, XZN(ѕвездаст torx). Главни те..
1.574 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Loading...
Loading...
Loading...