Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Сет Комбинирани Клучеви со Крцкало

Сет Комбинирани Клучеви со Крцкало
Прикажи:
Подреди по:
Клучеви вилушкасти/окасти со крцкало, сет 5пар, 8-10-13-17-19mm, FORTUM
4720102
Нема Залиха
Со клучевите со крцкало, Fortum ќе ја спознаете вистинската слобода при работа. Оставете раката..
3.456 ден.
Клучеви вилушкасти/окасти со крцкало, сет 9пар, 8-10-12-13-14-16-17-18-19mm, FORTUM
4720104
Нема Залиха
Со клучевите со крцкало, Fortum ќе ја спознаете вистинската слобода при работа. Оставете раката..
5.270 ден.
Со клучевите со крцкало, Fortum ќе ја спознаете вистинската слобода при работа. Оставете раката..
4.389 ден.
Клучеви окасти со крцкало, сет 4пар, 8x10, 12x13, 14x16, 17x19mm, FORTUM
4720301
Нема Залиха
Со клучевите со крцкало, Fortum ќе ја спознаете вистинската слобода при работа. Оставете раката..
3.250 ден.
Комбинирани клучеви со крцкало и зглоб, сет 7пар, 8-10-12-13-14-17-19mm, крцкало 72 заби, EXTOL PREMIUM
8816105
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8-10-12-13-14-17-19mm опис: клуч со крцкало 72 заби, материјал: CrV ..
0 ден.
Главни технички параметри:рачка со крцкало: 1/4 "насадни клучеви: 1/4" 4-4.5-5-5.5-6-7-8- ..
2.590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...