Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Окасти Клучеви

Окасти Клучеви
Прикажи:
Подреди по:
Ковани од едно парче на хром ванадиум челик, третирани со два слоја на никел и еден слој на хром. Кв..
2.590 ден.
Клучеви окасти, сет 8пар, 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22mm, EXTOL PREMIUM
6219
Нема Залиха
Комплетите клучеви Extol се оптимално опремени и вклучуваат големини кои се најчесто користени ..
1.190 ден.
Клучеви окасти сет 7пар, 6x7, 8x9, 10x11, 13x14, 16x17, 18x19, 20x22mm, FORTUM
4730302
Нема Залиха
Ковани од едно парче на хром ванадиум челик, третирани со два слоја на никел и еден слој на хром. Кв..
1.359 ден.
Клучеви окасти сет 6пар,, 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17mm, EXTOL CRAFT
6206B
Нема Залиха
Главни технички параметри: футрола од тенка најлонска фолија: 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17mm..
Прашај за Цена
Клучеви окасти сет 12пар,, 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22, 21x23, 24x27, 25x28, 30x32mm, EXTOL PREMIUM
6233
Нема Залиха
Комплетите клучеви Extol се оптимално опремени и вклучуваат големини кои се начесто користени в..
1.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...