Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Клешти за Арматура

Клешти за Арматура
Прикажи:
Подреди по:
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1.150 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1.260 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
584 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
4.587 ден.
Главни технички параметри: 600mm/24" опис: сечење до дијаметар 8mm материјал: CrMoV норми: T&Uu..
1.190 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
2.990 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
4.004 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1.990 ден.
Клешти за сечење арматура, 900mm/36", сечење до дијаметар 12mm, EXTOL PREMIUM
8813436
Нема Залиха
Главни технички параметри: 900mm/36", сечење до дијаметар 12mm материјал: CrMoV, норма: T&..
2.490 ден.
Клешти за сечење арматура, 450mm/18", сечење до пречник од 6mm, EXTOL PREMIUM
8813418
Нема Залиха
Главни технички параметри: 450mm/18" опис: сечење до дијаметар 6mm материјал: CrMoV норми: T&Uu..
893 ден.
Клешти за сечење арматура, 450mm/18", FORTUM
4900118
Нема Залиха
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1.990 ден.
Клешти за сечење арматура, 350mm/14", FORTUM
4900114
Нема Залиха
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1.790 ден.
Клешти за сечење арматура, 225mm/9", FORTUM
4900101
Нема Залиха
Главни технички параметри:: 225mm/9", материјал: 61CrV4 ..
990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...