Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Разни Клешти

Разни Клешти
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
499 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
549 ден.
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
549 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
599 ден.
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
499 ден.
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
599 ден.
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
499 ден.
Клешти за оджилување кабел, 160mm, EXTOL PREMIUM
7402
Нема Залиха
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни..
239 ден.
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Главни технички параметри: 160 mm ..
180 ден.
Клешти заоблени со закривен нос, 160mm, EXTOL PREMIUM
7422
Нема Залиха
Квалитетни клешти со класичен дизајн. Наменети се на средно тешки работи. Главни технички параметри:..
187 ден.
Клешти  плоснати, 160mm, EXTOL PREMIUM
7446
Нема Залиха
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни..
177 ден.
Клешти со округли нос, 160mm, EXTOL PREMIUM
7450
Нема Залиха
Квалитетни клешти со класичен дизајн по достапни цени. Наменети се на средно тешки работи. Главни те..
180 ден.
Клешти заоблени прави мини, 125mm, EXTOL PREMIUM
8813003
Нема Залиха
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
164 ден.
Сет "мини" клешти, дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалитет и ф..
149 ден.
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
149 ден.
Клешти заоблени прави со долг нос, 150mm, EXTOL PREMIUM
8813006
Нема Залиха
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
169 ден.
Сет "мини" клешти, дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалитет и ф..
175 ден.
Loading...
Loading...
Loading...