Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Клешти за Сечење Цвикцангли

Клешти за Сечење Цвикцангли
Прикажи:
Подреди по:
Клешти за странично сечење, 160mm, FORTUM
4770331
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
549 ден.
Клешти за странично сечење, 180mm, FORTUM
4770332
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 180mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
599 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
699 ден.
Главни технички параметри: 200mm, материјал: 61CrV5, стандарди: TÜV/GS, DIN ISO5748 ..
699 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
599 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
649 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
699 ден.
Fortum клештите се VDE сертифицирани за работа под напон до 1000V. Секое парче е поединечно тестиран..
1.100 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
137 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
145 ден.
Клешти за странично сечење, 160mm, EXTOL PREMIUM
7438
Нема Залиха
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни..
199 ден.
Клешти за странично сечење, 190mm, EXTOL PREMIUM
7442
Нема Залиха
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Главни технички параметри: 190 mm,..
236 ден.
Клешти за странично сечење, мини 115mm, EXTOL PREMIUM
8813001
Нема Залиха
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
179 ден.
Клешти за челно сечење, 115mm, EXTOL PREMIUM
8813002
Нема Залиха
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
164 ден.
Главни технички параметри: : 180mm опис: со изолационен материјал  CrV, стандарди: TÜ..
250 ден.
Главни технички параметри: : 200mm опис: со изолационен материјал  CrV, стандарди: TÜ..
282 ден.
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и избирливи хобисти. Главни..
269 ден.
Клешти за странично сечење, 190mm, EXTOL PREMIUM
8813142
Нема Залиха
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и избирливи хобисти. Главни..
289 ден.
Убаво решен  дизајн на масивна дршка на клештите, обезбедува поголема површина на фаќање со прс..
329 ден.
Loading...
Loading...
Loading...