Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Комбинирани Клешти

Комбинирани Клешти
Прикажи:
Подреди по:
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
199 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
649 ден.
Главни предности: мала големина за работа на тешко достапни места зајакнати вилици. ..
179 ден.
Убаво решен  дизајн на масивен ракофат на клештите, обезбедува поголема површина на фаќање со п..
399 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
159 ден.
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
549 ден.
Главни технички параметри: должина 180mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
599 ден.
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни..
199 ден.
Клешти комбинирани, 200mm, EXTOL PREMIUM
7414
Нема Залиха
Квалитетни клешти со класичен дизајн. Наменети се на средно тешки работи. Главни технички параметри:..
299 ден.
Клешти комбинирани, 200mm, EXTOL PREMIUM
8813114
Нема Залиха
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и избирливи хобисти. Главни..
337 ден.
Клешти комбинирани, 200mm, EXTOL CRAFT
7014
Нема Залиха
Хоби серија клешти наменети за нормална употреба во домаќинството. Клештите во оваа серија се каракт..
199 ден.
Клешта комбинирана, мини 125mm, EXTOL PREMIUM
8813000
Нема Залиха
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
149 ден.
Клешта комбинирана, 180mm, EXTOL PREMIUM
8813110
Нема Залиха
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и хобисти. Главни технички парам..
292 ден.
Клешта комбинирана, 180mm, EXTOL PREMIUM
7410
Нема Залиха
Квалитетни клешти со традиционален дизајн со достапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни ..
249 ден.
Клешта комбинирана, 160mm, EXTOL PREMIUM
8813106
Нема Залиха
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и избирливи хобисти. Главни техн..
246 ден.
Loading...
Loading...
Loading...