Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Длета

Длета
Прикажи:
Подреди по:
Длето со букова рачка, 6mm, должина 275mm, EXTOL PREMIUM
8812306
Нема Залиха
Главни технички параметри: 6mm, должина 275mm, материјал: CrV ..
235 ден.
Длето со букова дршка, 32mm, должина 290mm, EXTOL PREMIUM
8812332
Нема Залиха
Главни технички параметри: 32mm, должина 290mm материјал:CrV ..
Прашај за Цена
Длето со букова дршка, 18mm, должина 280mm, EXTOL PREMIUM
8812318
Нема Залиха
Главни технички параметри:18mm,должина 280mm материјал CrV ..
Прашај за Цена
Длето со букова дршка, 14mm, должина 275mm, EXTOL PREMIUM
8812314
Нема Залиха
Главни технички параметри:14mm,должина 275mm материјал CrV ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...