Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пили за Дрво

Пили за Дрво
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 300mm, 8заби на 25mm, тројно брусени заби, со дршка од тврда пластик..
299 ден.
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ забите на двете сечила се калени; пофиниот раб е формиран од тројно оштрени заби с..
790 ден.
Главни технички параметри: 533mm/21, челична рамка со елипсовидната форма ја зголемува силата на пил..
369 ден.
Главни технички параметри: 762mm/30" Лист за суво дрво, челична рамка со елипсаст профил за зго..
445 ден.
Главни технички параметри: 300mm/12", тројно наострени запци и калени за поголема јакост, ..
279 ден.
Пила за дрво, 350mm, заби на 25mm, тројно острени и калени заби, EXTOL PREMIUM
8812200
Нема Залиха
Главни технички параметри: 350mm опис: 9 заби на 25mm, тројно брусени калени заби  ..
399 ден.
Пила за дрво со лак, 914mm/36", EXTOL PREMIUM
8812289
Нема Залиха
Main technical parameters: tech. data: 914mm/36 "description: Slice on dry wood Detailed descri..
Прашај за Цена
Пила за дрво со лак, 610mm/24", EXTOL PREMIUM
8812286
Нема Залиха
Главни технички параметри: 610mm/24 "опис: лист за влажно дрво: челична рамка, елипсовидната ра..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...