Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Листови за Пила и Бонсек

Листови за Пила и Бонсек
Прикажи:
Подреди по:
Лист за пила под агол 3915, 550mm, 14 заби на 25mm, за дрво и пластика, EXTOL CRAFT
29090
Нема Залиха
Главни технички параметри:  550mm opis: 14 заби 25mm, за дрво и пластика. ..
Прашај за Цена
Лист за пила за влажно дрво, 610mm/24", EXTOL PREMIUM
8812277
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 610mm/24", лист пила за влажно дрво, за пила со челичен рам...
Прашај за Цена
Лист за пила за влажно дрво, 300mm/12", EXTOL PREMIUM
8812270
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 300mm/12", лист пила за влажно дрво, за пила со челичен..
85 ден.
Loading...
Loading...
Loading...