Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Чекани

Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: дрвена рачка: 100g норма: DIN 1041, GS ..
99 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 200g норма: DIN 1041, GS ..
115 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 300g норма: DIN 1041, GS ..
167 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 400g норма: DIN 1041, GS ..
199 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 500g норма: DIN 1041, GS ..
230 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 600g норма: DIN 1041, GS ..
267 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 800g норма: DIN 1041, GS ..
279 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1000g норма: DIN 1041, GS ..
315 ден.
Чекан, 1500g, EXTOL CRAFT
2015A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1500g норма: DIN 1041, GS ..
438 ден.
Чекан, 2000g, EXTOL CRAFT
2020A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 2000g норма: DIN 1041, GS ..
569 ден.
Метален чекан, 1000g, EXTOL CRAFT
2310A
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1000g норма: DIN 6475, GS ..
355 ден.
Метален чекан, 1250g, EXTOL CRAFT
2312A
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1250g норма: DIN 6475, GS ..
370 ден.
Главни технички параметри: Главата на чеканот е изработена од не'рѓосувачки челик со површинска ..
1.290 ден.
Главни технички параметри: 100gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
345 ден.
Главни технички параметри: 200gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
419 ден.
Главни технички параметри: 300gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
485 ден.
Главни технички параметри: 500gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
569 ден.
Гумен чекан 50mm, црна гума EXTOL PREMIUM
8811101
Нема Залиха
Главата на чеканот е директно инјектирана во дршката од фиберглас. Ова обезбедува цврста врска и под..
0 ден.
Loading...
Loading...
Loading...