Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ѕидарски Чекани

Ѕидарски Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Ѕидарски чекан со фиберглас рачка, 600g, EXTOL PREMIUM
8811215
Нема Залиха
Технички податоци: 600g, фиберглас рачка, норма: DIN 5108, GS ..
569 ден.
Ѕидарски чекан за покрив, 600g, кован од едно парче метал, со магнет, EXTOL PREMIUM
8811400
Нема Залиха
Главни технички параметри: 600g, ковани од едно парче, со магнет, норма: DIN 7239, GS ..
690 ден.
Loading...
Loading...
Loading...