Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Машински Чекани

Машински Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 300gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
485 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 500g норма: DIN 1041, GS ..
230 ден.
Главни технички параметри: 100gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
345 ден.
Главни технички параметри: Главата на чеканот е изработена од не'рѓосувачки челик со површинска ..
1.490 ден.
Чекан, 800g, EXTOL CRAFT
2008A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 800g норма: DIN 1041, GS ..
279 ден.
Чекан, 600g, EXTOL CRAFT
2006A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 600g норма: DIN 1041, GS ..
267 ден.
Чекан, 400g, EXTOL CRAFT
2004A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 400g норма: DIN 1041, GS ..
199 ден.
Чекан, 300g, EXTOL CRAFT
2003A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 300g норма: DIN 1041, GS ..
167 ден.
Чекан, 200g, EXTOL CRAFT
2002A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 200g норма: DIN 1041, GS ..
169 ден.
Чекан, 2000g, EXTOL CRAFT
2020A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 2000g норма: DIN 1041, GS ..
569 ден.
Чекан, 1500g, EXTOL CRAFT
2015A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1500g норма: DIN 1041, GS ..
438 ден.
Чекан, 100g, EXTOL CRAFT
2001A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 100g норма: DIN 1041, GS ..
99 ден.
Чекан, 1000g, EXTOL CRAFT
2010A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1000g норма: DIN 1041, GS ..
315 ден.
Чекан со фиберглас рачка, 600g, EXTOL PREMIUM
8811256
Нема Залиха
Главни технички параметри: фиберглас рачка: 600g, норма: DIN 1041, GS ..
327 ден.
Чекан машински 500g, EXTOL PREMIUM
8811005
Нема Залиха
Главни технички параметри: 500gr, тело од легиран карбонски челик и квалитетна дршка од бел орев. Ст..
569 ден.
Метален чекан, 1500g, EXTOL CRAFT
2315A
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1500g норма: DIN 6475, GS ..
449 ден.
Loading...
Loading...
Loading...