Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Гумени Чекани

Гумени Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Гумен чекан 50mm, црна гума EXTOL PREMIUM
8811101
Нема Залиха
Главата на чеканот е директно инјектирана во дршката од фиберглас. Ова обезбедува цврста врска и под..
0 ден.
Главата на чеканот е директно инјектирана во дршката од фиберглас. Ова обезбедува цврста врска и под..
329 ден.
Главата на чеканот е директно инјектирана во дршката од фиберглас. Ова обезбедува цврста врска и под..
390 ден.
Гумен чекан 80mm, бела гума EXTOL PREMIUM
8811115
Нема Залиха
Главата на чеканот е директно инјектирана во дршката од фиберглас. Ова обезбедува цврста врска и под..
0 ден.
Loading...
Loading...
Loading...