Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пробојници, Клинови и Перфоратори

Пробојници, Клинови и Перфоратори
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички податоци: Внатрешни димензии на отвори 2.5-3-3.5-4-4.5-5, димензии на бод внатрeшен ..
469 ден.
Главни технички параметри: 2x плоснат секач 11x130mm, 15x150mm DIN6453, секач крстач 4x130mm DI..
649 ден.
Хебла, 1000x18mm, јакост HRC 42-48, EXTOL PREMIUM
8846100
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1000x18mm, јакост HRC 42-48, материјал: CrV ..
599 ден.
Хебла 800x18mm, јакост HRC 42-48, EXTOL PREMIUM
8846080
Нема Залиха
Главни технички параметри:  800x18mm, јакост HRC 42-48, материјал CrV ..
499 ден.
Секач плоснат, со пластичен заштитник, 400x19mm, ширина на врв 30mm, CrV, EXTOL PREMIUM
8842141
Нема Залиха
Главни технички параметри: 400x19mm опис: ширина на врв 30mm, дршка во две бои, од пластика и флекси..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...