Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Авто Додатоци

Авто Додатоци
Прикажи:
Подреди по:
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Абразивни исечоци може да се користат во работи за чистење на домаќинствата как..
499 ден. 449 ден.
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.500kg, сила на оптегнување 500daN,  материјал: PES Po..
349 ден.
Главни технички параметри: 5m x 25mm, сет 2пар. max.800kg опис: сила на оптегнување LC: 800dakN, нор..
739 ден.
Главни технички параметри: 250PSI/1,7MPa опис: манометар, должина на напојувачки кабел 3m, прик..
699 ден.
Главни техички параметри: материјал PES(Полиестер),димензии 6m x 50mm, max. тежина 4000kg станд..
1.250 ден.
Главни технички параметри: челични куки на краевите, 4m x 50mm, max. влечна сила 2800kg, матери..
490 ден.
Сигнален елек со рефлективен- портокалов, универзална големина, полиестер
9727
Нема Залиха
Главни технички параметри: универзална големина, материјал: PES, полиестер ..
Прашај за Цена
Ремен за затегање, со крцкало, 5m x 25mm, max. 500kg, EXTOL CRAFT
96700
Нема Залиха
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.500kg, сила на оптегнување 500daN,  материјал: PES Po..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...