Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Менгемиња

Менгемиња
Прикажи:
Подреди по:
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
2.790 ден.
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
4.199 ден.
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
6.990 ден.
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на ш..
3.490 ден.
Менгеме за столна дупчалка, опсег на вилица 18/ширина 80mm, EXTOL CRAFT
80207
Нема Залиха
Главни технички параметри: опис: вилици 18/80mm ширина детален опис: распон на отвор за монтажа 82mm..
749 ден.
Главни технички параметри: опис: опсег на вилица 22/ширина 100mm, детален опис: распон на отвор при ..
1.089 ден.
Менгеме ротирачко со наковална, 100mm, 6,4kg, отворање 70mm, EXTOL PREMIUM
8812602
Нема Залиха
Главни технички параметри: со наковална, вилици калени на HRC 50-58: ширина 100mm, 6,4kg опис: ..
3.390 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина на вилица 100mm,..
1.720 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина на вилица 1..
2.890 ден.
Mенгеме, 150mm, 10kg, отворање 115mm, сила на стегање 15kN, EXTOL PREMIUM
8812614
Нема Залиха
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52,ширина на вилица 15..
3.390 ден.
Mенгеме ротационо, 100mm, 7,2kg, отворање 100mm, сила на стегање 20kN, EXTOL PREMIUM
8812622
Нема Залиха
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина на вилица 100mm,..
1.990 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина на вилица 125mm,..
2.690 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина на вилица 150mm,..
3.870 ден.
Loading...
Loading...
Loading...