Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Столарски Стеги

Столарски Стеги
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 150x50mm, дршка од буково дрво. Површинска заштита од корозија.Зајакната ..
249 ден.
Благодарение на специјалниот облик на подвижните краеви на стегата, може да се постават 3 различни в..
159 ден.
Главни технички параметри:  шина водилка од зајакнат челик заради стабилно и силно ст..
495 ден.
Главни технички параметри:  шина водилка од зајакнат челик заради стабилно и силно ст..
1.150 ден.
Главни технички параметри: Рамото и површината за притискање се изработени во едно парче. Квалитетни..
690 ден.
Главни технички параметри: 200x50mm. дршка од буково дрво. Површинска заштита од корозија.Зајак..
269 ден.
Главни технички параметри: Рамото и површината за притискање се изработени во едно парче. Квалитетни..
639 ден.
Главни технички параметри: вртливите вилици овозможуваат брзо стегање и отворање. Teх. податоци: 450..
1.090 ден.
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ должината на стегата може да се прилагоди со користење на која било должина од 3..
949 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ опсег на вилица до 75 mm, сила на стегање до 25 kg, вкупна должина 244 mm ..
330 ден.
Стега F - столарска, 600x100mm, EXTOL PREMIUM
8815027
Нема Залиха
Главни технички параметри: Рамото и површината за притискање се изработени во едно парче. Квалитетни..
990 ден.
Стега F - столарска, 300x100mm, EXTOL PREMIUM
8815025
Нема Залиха
Главни технички параметри: Рамото и површината за притискање се изработени во едно парче. Квалитетни..
790 ден.
Стега F - столарска, 250x50mm, EXTOL PREMIUM
8815054
Нема Залиха
Главни технички параметри: 250x50mm. дршка од буково дрво. Површинска заштита од корозија.Зајак..
235 ден.
Loading...
Loading...
Loading...