Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Четки

Четки
Прикажи:
Подреди по:
Широк избор на рачни жичани четки со дрвена или пластична рачка со најлон, челик, зајакнати челични ..
87 ден.
Широк избор на рачни жичани четки со дрвена или пластична рачка со најлон, челик, зајакнати челични ..
155 ден.
Широк избор на рачни жичани четки со дрвена или пластична рачка со најлон, челик, зајакнати челични ..
119 ден.
Главни технички параметри:: 180mm, 2x225mm опис: виткана жица  S 0,3mm и S 0,5mm материјал: Fe/..
149 ден.
Главни технички параметри: 180m, опис должина на жица 16mm,  дијаметар  0.5 mm,н..
169 ден.
Главни технички параметри: 250mm Опис: 4 реда, жица должина 28mm, со дијаметар 0,35 mm материјал: Fe..
179 ден.
Широк избор на рачни жичани четки со дрвена или пластична рачка со најлон, челик, зајакнати челични ..
159 ден.
Широк избор на рачни жичани четки со дрвена или пластична рачка со најлон, челик, зајакнати челични ..
75 ден.
Четка месингана, мала 3реда, EXTOL CRAFT
1860
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3реда, пластична PP дршка 175мм, месингани виткани жици, 3 реда х 7, ..
40 ден.
Челична четка, 5реда, 290 mm
1855
Нема Залиха
Главните технички параметри: 5реда, 290mm, челична жица со 0,22 мм, 5x15реда, РР рачка   ..
Прашај за Цена
Челична четка, 4 реда, 290 mm
1854
Нема Залиха
Главните технички параметри:  4реда, 290mm, челична жица  0,22 мм, 4x15реда, РР рачка &..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...