Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Резервни Ножиња

Резервни Ножиња
Прикажи:
Подреди по:
Квалитетно сечиво со тврдина 64HRC изработено од материјал SK4 со ULTRA SHARP ласерска технологија и..
99 ден.
Сечиво за скалпер, челик, 18mm, 10пар, FORTUM
4780001
Нема Залиха
Главни технички параметри: 18mm, 10пар. материјал: нерѓосувачки челик ..
190 ден.
Сечиво за скалпер, челик SK4, 18mm, 7 сегменти, 10пар
8855091
Нема Залиха
Квалитетно сечиво со тврдина 64HRC изработено од материјал SK4 со ULTRA SHARP ласерска технологија и..
99 ден.
Сечиво за скалпер - кукасто, 5пар, за 745107, 8855000, 8855005, 8855020, EXTOL CRAFT
9121
Нема Залиха
Главни технички параметри:: 5пар опис : за скалпери 745107, 8855000, 8855005, 8855020 ..
59 ден.
Сечиво за  стругалка за гипскартон-трапезоидно, 5пар, за  8847150, EXTOL CRAFT
9145
Нема Залиха
Главни технички параметри: резервно сечиво за стругалка за гипскартон 8847150,  5пар. ..
Прашај за Цена
Сечиво за  стругалка за гипскартон-квадратно, 5пар, за 8847150, EXTOL CRAFT
9146
Нема Залиха
Главни технички параметри: резервно сечиво за стругалка за гипскартон 8847150,  5пар. ..
70 ден.
Loading...
Loading...
Loading...