Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Шпакли и Мистрии

Шпакли и Мистрии
Прикажи:
Подреди по:
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од цврст нерѓосувачки челик со дебелина од 2 mm во висок сјај;..
269 ден.
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
239 ден.
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
259 ден.
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
219 ден.
Шпакла од нерѓосувачки челик, ширина 60мм, флексибилна
8843066
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
199 ден.
Шпакла од нерѓосувачки челик, ширина 25 mm, флексибилна
8843062
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
149 ден.
Шпакла од нерѓосувачки челик, ширина 150 mm, флексибилна
8843075
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
289 ден.
Шпакла од не'рѓосувачки челик, ширина 40мм, флексибилна
8843064
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ лимот е изработен од нерѓосувачки челик со дебелина од 0,3-1,2 mm во висок сјај;..
179 ден.
Loading...
Loading...
Loading...