Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Молерски Прибор

Молерски Прибор
Прикажи:
Подреди по:
Се користи за фино поместување / зацврстување и привремена фиксација на пр. плочки или друг тежо..
1.790 ден.
Четка за бојадисување, 4"/100mm, должина 64mm, дебелина 14mm, пластична дршка, EXTOL CRAFT
91506
Нема Залиха
Главни технички параметри: 4"/100mm, должина 64mm, дебелина 14mm, пластична дршка ..
249 ден.
Четка за бојадисување, 3"/75mm, должина 56mm, дебелина 14mm, пластична дршка, EXTOL CRAFT
91505
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3"/75mm, должина 56mm, дебелина 14mm, пластична дршка ..
172 ден.
Loading...
Loading...
Loading...