Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пиштоли за Силикон

Пиштоли за Силикон
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 225mm, опис: за силиконски кетриџи, со игла против засушување на силиконо..
599 ден.
Главни технички параметри: волумен 700мл: за заптивки и лепила во црево, материјал алуминиум ..
890 ден.
Пиштол за силикон, PROFI, 225mm
4770820
Нема Залиха
Главни технички параметри:225мм.Дополнителни параметри:касета за силикон ..
Прашај за Цена
Пиштол за силикон стандард, метален рам, 225mm, шестоаголна прачка, EXTOL CRAFT
9686
Нема Залиха
Главни технички параметри: 225 Опис: за кертриџи од силикон шестоаголна шипка ..
126 ден.
Пиштол за силикон ротирачки, метален  HEAVY DUTY, 225mm, зајакната конструкција, кружен профил на туркање на клипот,EXTOL PREMIUM
8845104
Нема Залиха
Главни технички параметри: 225mm, опис: за силиконски кетриџи, со игла против засушување на силиконо..
Прашај за Цена
Пиштол за силикон метален , 225mm, со шпиц за засушен силикон, EXTOL PREMIUM
8845100
Нема Залиха
Главни технички параметри: 225mm, опис: за силиконски кетриџи, со игла против засушување на силиконо..
299 ден.
Пиштол за силикон , метален рам, 225mm, шестоаголна прачка, EXTOL CRAFT
9689
Нема Залиха
Главни технички параметри: 225 Опис: за кертриџи од силикон шестоаголна шипка ..
147 ден.
Пиштол  за лепило во црево PROFI "TUBUS", 400ml
4770826
Нема Залиха
Главни технички параметри: волумен 400мл: за заптивки и лепила во црево, материјал алуминиум ..
690 ден.
Loading...
Loading...
Loading...