Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Мерила и ласери

Мерила и ласери
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри:  опис: 500mm, од нерѓосувачки челик ..
145 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 3m опис: ширина на лента 16mm ..
139 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, гумирано пакување, 3x stop копчиња, с..
259 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, гумирано пакување, 3x stop копчиња, с..
219 ден.
Главни технички параметри: II. класа на точност, 7,5m опис: ширина на лента 25mm ..
299 ден.
Либелите се наменети за професионална употреба и имаат висока точност 0,5mm/1m=0,0285. Мерната ..
990 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2x stop копче: 3m опис: ширина на лента 19mm ..
119 ден.
Главни технички параметри: II. класа на точност, 5m опис: ширина на лента 19mm ..
179 ден.
Главните технички параметри:2 класа на прецизност, 1 копче аутостоп, со магнет, 5м, ширина 19 мм лен..
375 ден.
Главни технички параметри: должина на мерење 0,05-40m, точност на мерење +-1,5mm, мин..
3.490 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2x stop копче: 10m опис: ширина на лента 25mm ..
287 ден.
Главни технички параметри: 0-200mm опис резолуција 0.05mm 2 типа на вилушки за разни видови на мерењ..
889 ден.
Ласерската технологија овозможува да се мерат побрзо и на тешко достапни места. Автоматско исклучува..
1.990 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2m опис: ширина на лента 16mm ..
89 ден.
Loading...
Loading...
Loading...