Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ласерска техника

Ласерска техника
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: должина на мерење 0,05-40m, точност на мерење +-1,5mm, мин..
3.490 ден.
Ласерската технологија овозможува да се мерат побрзо и на тешко достапни места. Автоматско исклучува..
1.990 ден.
Главни технички параметри: должина на мерење 0,05-80m, точност на мерење +-1,5mm, минималн..
3.990 ден.
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ функција за самонивелирање: благодарение на висококвалитетниот механизам за сус..
5.990 ден.
Ласерски термометар за мерење на температура на далечина.Опсег од -50°C до +800°C.Точност на..
2.690 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: 1x хоризонтална 360 ° + 1x вертикала, тип 1H360 ° x 1V, точност + -0,3..
8.900 ден.
Самонивелирачка функција, Благодарение на висококвалитетната механика, ласерот за кратко време се ни..
5.790 ден.
Линеарен ласер самонивелирачки, вкрстосувачки
4780210
Нема Залиха
професионален ласер со вертикален и хоризонтален зрак, самонивелирачки, точност +- 0,3mm/1m ..
Прашај за Цена
Ласерско метро 40м, во комбинација со метро лента 5m, 19mm, автостоп
4780275
Нема Залиха
Должина на мерење 0,129-40m, ширина на лента 19mm, со магнет, автостоп, со закачалка за на ремен. ..
3.590 ден.
Ласер самонивелирачки, 3D, 1x хоризонтална 360° + 2x, FORTUM
4780216
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ 3D, 1x хоризонтална 360° + 2x вертикална 360° во двете преостанати рам..
13.699 ден.
Ласер самонивелирачки линеарен, вкрстено-нивелирање 1H1V, EXTOL PREMIUM
8823301
Нема Залиха
Наменет за надворешна употреба, препорачана max должина 10m, напојување : батерии 2x1,5V тип AA..
2.990 ден.
Ласер линеарен вкрстено-нивелирање 1H1V, EXTOL PREMIUM
8823306
Нема Залиха
Технички параметри: 1H1V, (1 хоризонтален + 1 вертикален зрак, точност: 0,3 mm/1m , препорачано макс..
3.990 ден.
Ласер линеарен, вкрстено нивелирање 1H1V, 1H1V (1 хоризонтален+ 1 вертикален агол), точност 2,5mm/5m
34900
Нема Залиха
Главни технички параметри: опис: 1H1V (1 1 хоризонтален + вертикален зрак), точност 2,5 mm/5m, заврт..
2.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...