Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Гумирани Метра

Гумирани Метра
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри II класа на  точност, 2x stop tкопче: 2m, ширина на лента 16mm ..
67 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2x stop копче: 3m опис: ширина на лента 19mm ..
89 ден.
Главни технички параметри: II.класа на точност, 2x стоп копче: 5m, ширина на лента 19mm ..
120 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2x stop копче: 10m опис: ширина на лента 25mm ..
287 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 3x stop копче: 3m опис: ширина на лента 16mm ..
149 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, гумирано пакување, 3x stop копчиња, с..
219 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, гумирано пакување, 3x stop копчиња, с..
259 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 2m опис: ширина на лента 16mm ..
89 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 3m опис: ширина на лента 16mm ..
100 ден.
Главни технички параметри: II. класа на точност, 5m опис: ширина на лента 19mm ..
179 ден.
Главни технички параметри: II. класа на точност, 7,5m опис: ширина на лента 25mm ..
299 ден.
Главни технички параметри: II класа на точност, 10m опис: ширина на лента 25mm ..
399 ден.
Главни технички параметри: II.класа на точност. должина 3m, ширина на лента 16mm, материјал: челик&n..
219 ден.
Метро лента од нерѓосувачки челик, 5m, ширина 19mm, FORTUM
4780105
Нема Залиха
Главни технички параметри: II.класа на точност, должина 5m, ширина на лента 19mm, материја..
299 ден.
Главните технички параметри:2 класа на прецизност, 1 копче аутостоп, со магнет, 5м, ширина 19 мм лен..
299 ден.
Метро лента 3м,ширина 19mm
8821003
Нема Залиха
Главните технички параметри:II класа на точност,1x ауто стоп копче,ширина 19мм ..
Прашај за Цена
Метро лента 5м,ширина 19mm
8821005
Нема Залиха
Главните технички параметри:II класа на точност,1x ауто стоп копче,5м,ширина 19мм ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...