Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Рачки и Приклучоци

Рачки и Приклучоци
Прикажи:
Подреди по:
Клуч со крцкало Mechanic, 3/8", L 193mm, 72 заби, FORTUM
4700112
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3/8" опис: L 193mm, 72 заби материјал CrV/S2 ..
973 ден.
Телескопска рачка со крцкало 45 заби, 1/2", L 300-440mm, CrV, FORTUM
4700123
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1/2", L 300-440mm, телескопската дршка овозможува продолжување на це..
1.495 ден.
Револуционерниот систем со крцкалка значи крај на страдањето со премногу долгото затегнување навртки..
790 ден.
Секоја алатка содржи верифициран СЕРТИФИКАТ за калибрација и е сместена во куфер. Главни технички па..
5.490 ден.
Секоја алатка содржи верифициран СЕРТИФИКАТ за калибрација и е сместена во куфер. Главни технички па..
6.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...