Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Крцкала

Крцкала
Прикажи:
Подреди по:
Клуч со крцкало Mechanic, 3/8", L 193mm, 72 заби, FORTUM
4700112
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3/8" опис: L 193mm, 72 заби материјал CrV/S2 ..
973 ден.
Телескопска рачка со крцкало 45 заби, 1/2", L 300-440mm, CrV, FORTUM
4700123
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1/2", L 300-440mm, телескопската дршка овозможува продолжување на це..
1.495 ден.
Револуционерниот систем со крцкалка значи крај на страдањето со премногу долгото затегнување навртки..
790 ден.
Рачка со крцкало кратка, 72 заби, 1/4", L 107mm, држач со 1/4" прифат, EXTOL PREMIUM
8816405
Нема Залиха
Главни технички параметри: Може да се користи за зашрафување на 1/4 битови и насадни клучеви 1/4 &qu..
0 ден.
Рачна крцкалка, 72 заби, 1/4" приклучок, EXTOL PREMIUM
8816440
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1/4" приклучок материјал: CrV ..
0 ден.
Рачна крцкалка, 72 заби, 1/2" приклучок, EXTOL PREMIUM
8816445
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1/2" приклучок материјал: CrV ..
445 ден.
Изработена од од кален челик CrV. Со 45 заби. прецизен механизам со 45 запци и осетливост на степен ..
499 ден.
Главни технички параметри: прецизен механизм со 45 отпорни заби со 8° осетливост. Со лост з..
699 ден.
Loading...
Loading...
Loading...