Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Адаптери и Продолжетоци

Адаптери и Продолжетоци
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри:: 1/2", должина L 125mm материјал: 61CrV5 ..
299 ден.
Главни технички параметри:: 1/2", должина L 250mm материјал: 61CrV5 ..
399 ден.
Главни технички параметри: адаптер, 1/2" F(женско) - 3/8" M(машко), квадратен внатрешен 1/..
199 ден.
Главни технички параметри: адаптер, 3/8" F(женско) - 1/2" M(машко), квадратен внатрешен &n..
199 ден.
Главни технички параметри: Адаптер, 3/4" F(женско) - 1/2" M(машко), квадратен внатрешен 3/..
490 ден.
Главни технички параметри: адаптер, 3/8" F(женско) - 1/4" M(машко), квадратен внатрешен 3/..
199 ден.
Главни технички параметри: 3/4", должина L 400mm материјал: 61CrV5 ..
1.180 ден.
Главни технички параметри: Адаптер, 3/4" F(женско) - 1" M(машко), квадратен внатрешен 3/4&..
399 ден.
Loading...
Loading...
Loading...