Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Резни и Брусни Плочи

Резни и Брусни Плочи
Прикажи:
Подреди по:
Диск за сечење метал, 5пар, 230x1,9x22,2mm, EXTOL CRAFT
106950
Нема Залиха
Главни технички параметри: 230x1,9x22,2mm, норма: EN 12413 ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: 125x22,2mm, ренде за аголна брусилка, што се користи за брусење меко..
299 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, 150x22,2mm, суво сечење, EXTOL PREMIUM
108713
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
578 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, 180x22,2mm, суво сечење, EXTOL PREMIUM
108714
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
727 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, 230x22,2mm, суво сечење EXTOL PREMIUM
108715
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
1.150 ден.
Дијамантски диск за сечење, полн 115x22,2mm, мокро сечење, EXTOL PREMIUM
108731
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
282 ден.
Дијамантски диск за сечење, полн , 125x22,2mm, мокро сечење, EXTOL PREMIUM
108732
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
339 ден.
 Дијамантски диск за сечење, полн, 180x22,2mm, мокро сечење, EXTOL PREMIUM
108734
Нема Залиха
Квалитетна класа на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за проф..
657 ден.
Дијамантски диск за сечење turbo, 150x22,2mm, суво и мокро сечење, EXTOL PREMIUM
108753
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
577 ден.
Дијамантски диск за сечење turbo, 180x22,2mm, суво и мокро сечење, EXTOL PREMIUM
108754
Нема Залиха
Серија на дијамантски дискови за сечење со висок квалитет за професионална ..
895 ден.
Дијамантски диск за сечење, сегментен, 115x22,2mm, суво сечење, EXTOL CRAFT
108811
Нема Залиха
Квалитетна серија на дијаматски дискови за сечење за непрофесионална и домашна употреба за пристапна..
255 ден.
Loading...
Loading...
Loading...