Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусни Дискови

Брусни Дискови
Прикажи:
Подреди по:
Дискот се користи за брзо механичко отстранување на корозија, оксидација, варовник, разни бои, лак..
445 ден.
Абразивен диск СИЛИКОН КАРБИД,115x14mm,SiC, EXTOL PREMIUM
8803358
Нема Залиха
Дискот се користи за брзо механичко отстранување на корозија, оксидација, варовник, разни бои, лак..
329 ден.
Абразивен диск велкро, СИЛИКОН КАРБИД,125x14mm,SiC, EXTOL PREMIUM
8803559
Нема Залиха
Дискот се користи за брзо механичко отстранување на корозија, оксидација, варовник, разни бои, лак..
390 ден.
Loading...
Loading...
Loading...