Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Резни Дискови

Резни Дискови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 125x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
57 ден.
Технички параметри: 115x1,0x22,2mm норма: EN 12413 Сите класи на дискови за сечење EXTOL&nbs..
59 ден.
Главни технички параметри: 230x1,6x22,2mm, стандард EN 12413 Сите класи на дискови за с..
149 ден.
Диск за сечење челик/инокс, 150x1,6x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701015
Нема Залиха
Главни технички параметри: 150x1,6x22,2mm. Сите класи на дискови за сечење EXTOL с..
89 ден.
Диск за сечење челик/инокс, 125x1,5x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701012
Нема Залиха
Главни технички параметри: 125x1,5x22,2mm, стандард EN 12413 Сите класи на дискови за с..
60 ден.
Диск за сечење челик/инокс, 115x1,5x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701010
Нема Залиха
Главни технички параметри: 115x1,5x22,2mm. Сите класи на дискови за сечење EXTOL с..
56 ден.
Диск за сечење челик и инокс, 150x1,0x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701005
Нема Залиха
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 150x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
69 ден.
Диск за сечење челик и инокс, 115x1,0x22,2mm, EXTOL INDUSTRIAL
8701000
Нема Залиха
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 115x1,0x22,2mm, стандард EN 12413 ..
53 ден.
Диск за сечење челик и инокс, 115x0,8x22,2mm, EXTOL PREMIUM
8808150
Нема Залиха
главни технички параметри: за сечење челик и инокс, 115x0,8x22,2mm, стандард EN 12413 ..
51 ден.
Диск за сечење челик и инокс 125x0,8x22,2mm, EXTOL PREMIUM
8808152
Нема Залиха
Главни технички параметри: за сечење челик и инокс 125x0,8x22,2mm, стандард EN 12413 ..
54 ден.
Loading...
Loading...
Loading...