Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ламелни Дискови

Ламелни Дискови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 125x22,2mm, ренде за аголна брусилка, што се користи за брусење меко..
299 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
80 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се корист..
80 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
80 ден.
Extol Craft ламелни дискови се наменети за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се користат ..
80 ден.
Extol Craft ламелни дискови се наменети за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се користат ..
80 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови се дизајнирани за домашни и полу-професионална употреба. Најчест..
85 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
85 ден.
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
85 ден.
Extol Craft ламелни дискови се наменети за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се користат ..
85 ден.
Extol Craft ламелни дискови се наменети за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се користат ..
85 ден.
Диск ламелен абразивен, под агол, корундум, P40, 150mm, EXTOL CRAFT
260044
Нема Залиха
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
Прашај за Цена
Диск ламелен абразивен, под агол, P60, 150mm, EXTOL CRAFT
260046
Нема Залиха
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
Прашај за Цена
Диск ламелен абразивен, под агол, P80, 150mm, EXTOL CRAFT
260048
Нема Залиха
EXTOL CRAFT се ламелни дискови дизајнирани за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се к..
Прашај за Цена
Диск ламелен абразивен корундум, P100, 150mm, EXTOL CRAFT
260050
Нема Залиха
Extol Craft ламелни дискови се наменети за хоби и полу-професионална употреба. Најчесто се користат ..
Прашај за Цена
Диск ламелен абразивен корундум, P120, 150mm, EXTOL CRAFT
260052
Нема Залиха
Extol Craft Flap discs are designed for home and semi-professional use. Most often used for finishin..
Прашај за Цена
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за професион..
59 ден.
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за проф..
59 ден.
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за проф..
59 ден.
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за проф..
59 ден.
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за проф..
59 ден.
Квалитетно брусно платно од германско производство - Klingspor со алуминиум оксид, за проф..
89 ден.
Loading...
Loading...
Loading...