Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Листови за Циркуларна Пила

Листови за Циркуларна Пила
Прикажи:
Подреди по:
Лист за циркуларна пила ,140x2,4x20mm, 30T, SK плоча
19101
Нема Залиха
Главните технички параметри: 140x2,4x20мм.,дополнителни параметри: 30T. SK плоча   ..
239 ден.
Лист за цирк.пила со  SK карбидни забци,250x1,8x30mm
19113
Нема Залиха
Главни технички параметри:250x1,8x30mm,60 забци ,ширина на SK карбидни забци  3,1mm ..
Прашај за Цена
Лист за циркуларана пила со SK  карбидни забци, 350x2,2x30mm
19119
Нема Залиха
Главни технички параметри:350x2,2x30mm,60 забци ,ширина на забци 3,5мм ..
Прашај за Цена
Лист за циркуларна пила со SK плочка, 400x2,5x30mm
19122
Нема Залиха
Главни технички параметри: 400x2,5x30mm.60 забци,ширина на SK карбидни забци 3,8мм ..
1.390 ден.
Лист за циркуларна пила со SK плочка , 500x3,0x30mm
19125
Нема Залиха
Главни технички параметри 500x3,0x30mm,60 забци,ширина на карбидни забци 3,8мм ..
3.290 ден.
Главните технички параметри:600x3,0x30мм, дополнителен параметар: 60заби, ширина 3,8 mm плочка ..
3.690 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
459 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
499 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
425 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
445 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
489 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
549 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
569 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
585 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
669 ден.
Лист за циркуларна пила со SK плочка, 184x2,2x30mm, 50заби, ширина на SK плочка 3,2mm, EXTOL PREMIUM
8803222
Нема Залиха
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
755 ден.
Лист за циркуларна пила со SK плочка, 185x2,2x20mm, 24заби, ширина на SK плочка 3,2mm, EXTOL PREMIUM
8803225
Нема Залиха
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
649 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
699 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
645 ден.
Серија на квалитетни универзални циркуларни пили со карбидни сечива за линеарно и косо сечење на мас..
699 ден.
Loading...
Loading...
Loading...