Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дијамантски Брусни Дискови

Дијамантски Брусни Дискови
Прикажи:
Подреди по:
Дијамантски дискови за полирање за професионална и полу-професионална употреба. За користење со агол..
2.390 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Дијамантски диск за бусење за професионална и полупрофесионална употреба. Наменет ..
1.690 ден.
Дијамантски диск за брусење, 150x22,2mm, EXTOL PREMIUM
8803103
Нема Залиха
Дијамантски дискови за полирање за професионална и полу-професионална употреба. За користење со агол..
4.941 ден.
Дијамантски диск за брусење, 125x22,2mm, EXTOL PREMIUM
8803102
Нема Залиха
Дијамантски дискови за полирање за професионална и полу-професионална употреба. За користење со агол..
4.094 ден.
Дијамантски диск за брусење, 115x22,2mm, EXTOL PREMIUM
8803101
Нема Залиха
Дијамантски дискови за полирање за професионална и полу-професионална употреба. За користење со агол..
2.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...