Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ротирачки Четки

Ротирачки Четки
Прикажи:
Подреди по:
За отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање од рамни и релативно мазни по..
139 ден.
За отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање од рамни и релативно мазни по..
169 ден.
За потешки работи за четкање,отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање.&nb..
179 ден.
Главни технички параметри: ∅ 100 mm Опис: брановидна жица 0,5mm M14x2mm. За отс..
363 ден.
Четка кружна жичана, ∅100mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17012
Нема Залиха
Технички податоци: ∅100mm, брановидна жица S 0,5mm, навој M14x2mm За ..
171 ден.
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
145 ден.
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
145 ден.
Четка кружна жичана, ∅125mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17026
Нема Залиха
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
179 ден.
Четка кружна жичана, ∅150mm, виткана жица S 0,5mm, отвор 22,2mm, EXTOL CRAFT
17029
Нема Залиха
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
Прашај за Цена
Четка кружна жичана, ∅178mm, виткана жица S 0,5mm, отвор 22,2mm, EXTOL CRAFT
17030
Нема Залиха
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
Прашај за Цена
За тешки четкарски работи, отстранување на боја, 'рѓа, нерамнини и остатоци по заварување. Тех. пода..
96 ден.
Четка кружна , ∅100mm, виткана жица S 0,3mm, носач 6mm, EXTOL CRAFT
17055
Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅100mm, брановидна жица S 0,3mm, носач &em..
Прашај за Цена
За рамни и релативно мазни површини за отстрнуваењ боја,рѓа,лак, остатоци од заварување. Главни..
57 ден.
За рамни и релативно мазни површини за отстранување боја, рѓа, лак, остатоци од заварување. Гла..
95 ден.
За отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување од рамни и релативно мазни површини .Техни..
90 ден.
Loading...
Loading...
Loading...