Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Листови за убодна пила

Листови за убодна пила
Прикажи:
Подреди по:
За сечење алуминиум, челичен лим, други метали, цевки, пластика. Тип на сечење: отпорни на крше..
400 ден.
За сечење иверицa, тврдо дрвo, шперплоча, фурнир. Тип на рез: Брз груб рез. Главни  технич..
250 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, шперплоча, ламинат, фурнир. Тип на рез: чист рез обратни заби. Г..
250 ден.
За сечење иверица, тврдо дрво, шперплоча, фурнир, градежно дрво. Тип на  рез: Брз груб рез. Гла..
250 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, тип на рез: брзо режење. Главни технички параметри:дебелина од 1,2 мм..
250 ден.
За сечење тврдо дрво, ламинат, пластика. Тип на сечење: чист рез. Главните технички параметри: дебел..
300 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, фурнир.пластика. Тип на рез: чист рез. Главни технички парам..
250 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, фурнир. Тип на рез: чист закривен  рез. Главни тех..
250 ден.
За сечење алуминиум, челичен лим, други метали, цевки, пластика. Тип на сечење: отпорни на крше..
350 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x4,0mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805509
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, тип на рез: многу чисто режење. Главни технички параметри:де..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x4,0mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805507
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, тип на рез: брзо режење. Главни технички параметри:дебелина ..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x4,0mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805009
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, тип на рез: многу чист. Главни технички параметри:дебелина о..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805501
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, пластика, тип на рез: чист рез. Главни технички параметри:дебелина од..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805505
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, тип на рез: чист рез. Главни технички параметри:дебелина од ..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805503
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, фурнир. Тип на рез: чист закривен рез. Главни технички параметри: деб..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 57x1,5mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805201
Нема Залиха
За сечење алуминиум, челик, други метали, пластика. Тип на сечење: крив рез. Главните технички ..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 51x1,2mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805901
Нема Залиха
За режење злуминиум, челичен лим, и други метали. Тип на режење: брз и квалитетен рез. Главни технич..
250 ден.
Loading...
Loading...
Loading...