Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Абразиви

Абразиви
Прикажи:
Подреди по:
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
549 ден. 494 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
499 ден. 449 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
469 ден. 422 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
499 ден. 449 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
499 ден. 449 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
449 ден. 404 ден.
Loading...
Loading...
Loading...