Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дискови за полирање

Дискови за полирање
Прикажи:
Подреди по:
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
549 ден. 494 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
499 ден. 449 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
469 ден. 422 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
499 ден. 449 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
499 ден. 449 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
449 ден. 404 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
499 ден. 449 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
399 ден. 359 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
559 ден. 503 ден.
Конус за полирање од сунѓер наменет специјално за агресивно брусење и ретуширање на длабоки гребнати..
349 ден. 314 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
589 ден. 530 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
529 ден. 476 ден.
Главни технички параметри: Гранулација T80, жолт, ∅150x30mm, Velcro ..
469 ден. 422 ден.
Фин сунѓераст диск за финално полирање до апсолутен сјај,за нанесување течен восок и заштитни средст..
329 ден. 296 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
479 ден. 431 ден.
Многу мек конусен сунѓер за завршна обработка за конечно полирање до апсолутен сјај и за нанесување ..
349 ден. 314 ден.
Универзален и повеќенаменски конус за полирање дизајниран и како за едностепено полирање за да се по..
349 ден. 314 ден.
Loading...
Loading...
Loading...