Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Фрези и Брусни Камења

Фрези и Брусни Камења
Прикажи:
Подреди по:
Фреза за кружен отвор, ∅35mm, степен 10mm, се употребува за клап шарки ,, EXTOL CRAFT
44014
Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅35mm, опис: вретено 10mm, за правење лежишта на шарки ..
130 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
649 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
799 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
799 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
399 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
449 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
449 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
629 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
449 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
449 ден.
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
629 ден.
Loading...
Loading...
Loading...