Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Алатки за мултифункционална брусилка

Алатки за мултифункционална брусилка
Прикажи:
Подреди по:
Сет повеќенаменски алатки, 14пар, EXTOL PREMIUM
8803820
Нема Залиха
Главни технички параметри: сегмента пила, делтоидна папуча за прилепување брусна хартија, шпакла, вм..
649 ден.
Главни технички параметри: опис сегмента пила, челична папуча за прилепување брусна хартија, гребалк..
895 ден.
Главни техничи параметри: системот за прифат овозможува користење на мултифункционалниалати од разли..
875 ден.
Сет повеќенаменски алатки, 3пар, EXTOL PREMIUM
8803823
Нема Залиха
кружна пила дијам. 88mm, листови 20 и 34mm, HSS материјал - за сечење сите видови дрво, пластика и г..
0 ден.
Главни технички параметри: материјал HSS сегментни кружна пила 88mm за метали, лимови, неметали, дрв..
790 ден.
Сет повеќенаменски алатки, 8пар, EXTOL PREMIUM
8803825
Нема Залиха
Главни техничи параметри: системот за прифат овозможува користење на мултифункционалниалати од разли..
1.490 ден.
Сет брусна хартија за дрво и метал, 10пар, 3 x P60, 4 x P120, 3x P240, за 417200, EXTOL PREMIUM
8803830
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3 x P60, 4 x P120, 3x P240, за мулрифункционален алат 417200 ..
69 ден.
P40-P120, 6 отвори, микс од гранулации: 5пар-P40, 5пар-P60, 5пар-P80, 5пар-P120, прифат со велкро, д..
99 ден.
 Главни технички параметри; сет 20пар, микс од гранулации: 5пар-P180, 5пар-P240, 5пар-P320..
99 ден.
Пила за мултифункционална алатка, 2пар. ширина 20mm, HCS
8803851
Нема Залиха
за сите производи од дрво, гипскартон и пластика.2пар. ширина 34mm, материјал HCS ..
0 ден.
за сите производи од дрво, гипскартон и пластика.2пар. ширина 34mm, материјал HCS ..
249 ден.
Пила за мултифункционална алатка, 2пар. ширина 65mm, HCS
8803853
Нема Залиха
за сите производи од дрво, гипскартон и пластика.2пар. ширина 65mm, материјал HCS ..
0 ден.
Шпакла 52mm, инокс
8803857
Нема Залиха
За отстранување плочки, и остатоци од лепак, силикон, стара боја и теписи. ..
0 ден.
Намена: за грубо брусење на остастоци на мистрија, плочки, бетон и камен, лепак. Шпаклата е обложена..
299 ден.
За брусење на врвови и парчиња на малтер, лепак за плочки, бетон, камен. Материјал: карбид.  ..
285 ден.
Loading...
Loading...
Loading...